menu

Bijele ljepljive ploče

Bijele ljepljive ploče odlična su mehanička i posve prirodna zaštita voćaka od voćnih osica i lisnih osica.
Prednosti:
Bijele ploče omogućavaju učinkovitu zaštitu biljaka od štetnika:
precizno određenom žutom bojom koja štetnika sigurno namami u zamku visokokvalitetnim entomološkim ljepilom koje omogućava da se brzo zalijepe i vrlo lagani štetnici, ne ispire se i ne otapa te nije štetan za biljke dugom postojanošću (i nekoliko mjeseci) zbog visoke otpornosti na promjene temperature i vlage – ploče su postojane i na višim temperaturama (iznad 20 stupnjeva celzija); zaštitom ploča silikonskim papirom koji štiti ljepilo od isušivanja i kada ploče dulje vrijeme ne koristimo žičicama za vješanje koje omogućavaju jednostavnu uporabu, a ploče ostaju na mjestu gdje smo ih postavili.
Opis:
Ljepljive ploče brižno odabranom nijansom bijele boje nezaustavljivo privlače štetnike te se oni približe ploči i zalijepe na brzo ljepljiv premaz entomološkoga ljepila. Na ploče se uhvate odrasle jedinke i tako se prekida krug razmnožavanja. Štetnicima se spriječi odlaganje jajašaca iz kojih bi se razvili crvić koji uništavaju plodove.
Način uporabe:
Za učinkovitu zaštitu biljaka jednakomjerno objesite 20 – 24 / 100m2 u nasad voćaka prije cvatnje za zaštitu od voćnih osa i za vrijeme cvatnje za zaštitu od osica. Ploče postavite tako da vise blizu grana, ali se ne smiju slijepiti s lišćem ili granjem. Kada je ljepljiva površina prekrivena štetnicima, ploče zamijenite novima.
Spremanje:
Bijele ploče spremamo u suhom prostoru, izvan dosega djece i odvojeno od hrane, pića i krmiva, na temperaturi do 35°C.
Zbrinjavanje:
Ploče i ambalažu zbrinite kao komunalni otpad.
Pakiranje:
10 kom.

Naručite

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward