menu

Biokill EXTRA micro-fast

  • insekticid
  • protiv svih vrsta insekata
  • dulja i trenutna učinkovitost

 

Biokill Extra micro-fast insekticid pogodan je protiv svih vrsta insekata. Više tjedana pouzdano djeluje protiv svih vrsta insekata, kao što su: muhe, komarci, žohari, mravi, srebrne ribice, krpelji, moljci, grinje, pauci, stjenice, buhe, ose, stršljeni, uši itd. u svim njihovim fazama razvoja. Djeluje odmah, odnosno kod većih insekata za nekoliko minuta. Nudi dugotrajnu učinkovitost do 2 mjeseca. Primjeren za unutarnje površine (uključujući vlažne, vruće i teže dostupne) te za vanjske površine objekata i terase. Biokill Extra micro-fast za dulju i trenutnu učinkovitost.

Upute za uporabu

Savjet: Prije upotrebe testirajte na manje vidljivom mjestu jer proizvod može ostaviti mrlje. Lako se ispire, ima neutralan miris.

Upotreba: Raspršite s udaljenosti od 30 cm po okvirima prozora i vrata, podu, zidovima, odnosno nanesite u kuteve, utore, pukotine, šupljine i skrivena mjesta za koja sumnjate da u njima ima insekata. Prije upotrebe prekrijte ili uklonite namirnice, kuhinjskipribor, hranu za životinje, akvarije i ptičje krletke.

Upozorenja

Nije primjereno za upotrebu na ljudima ili domaćim životinjama.

Upotreba na otvorenome mora biti ograničena samo na nepropusnepovršine (terase, okviri prozora i vrata) da ne bi došlo do istjecanja u okoliš ili u kanalizaciju. Ne upotrebljavati na kiši.

Preporučena doza: 4,7 ml/m2 (5 pritisaka raspršivača).

Pripravak i ambalažu predati odlagalištu opasnog ili posebnog otpada.

Čuvati odvojeno od hrane.

Ne upotrebljavati u prostorima u kojima su bolesnici ili starije osobe.

Ne upotrebljavati na jestivubilju.

Djeca i domaće životinje ne smiju doći u kontakt s tretiranom površinom.

Opasno za pčele.

Budite oprezni pri korištenju biocida. Prije uporabe uvijek pročitajte etiketu i informacije o proizvodu.

Naručite

Fotografije

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward